Despre Societatea de avocati A.P.A.M.&A

Adrian Pop, Avram, Marozsan și Asociații este o societate civilă profesională de avocați. Societatea este membră a Baroului Maramureș, înființată din cursul lunii mai 2012. Scopul exclusiv al asociatiei este de a oferi, în mod profesionist și onest, servicii juridice complete destinate clienților care i le solicită. Fondatorii societății de avocatură sunt Adrian Pop și Flaviu Avram, membri ai Baroul Maramureș din cursul anului 2009. Cei doi avocați cu experiență acumulată în timp au reușit să strângă în jurul lor un colectiv dedicat și competitiv.

Din cursul lunii septembrie a anului 2016 fondatorilor societatii li s-au alaturat alti doi avocati asociati: Ioana Avram si Raluca Marozsan, membri ai Baroului Maramures din anul 2011, respectiv 2007.

Societatea noastra este intr-o continua dezvoltare. In luna octombrie a anului 2018 s-a alaturat echipei si Corina Chis, in calitate de avocat, iar din luna octombrie 2019 s-au alăturat echipei Alexandra Stan in calitate de avocat și Petra Vasilache in calitate de avocat.

Integritatea, determinarea și loialitatea sunt atuurile noastre în relațiile profesionale pe care le dezvoltăm în scopul rezolvării situațiilor pentru care clienții noștri apelează la serviciile noastre.

Profesionalismul, seriozitatea și confidențialitatea sunt de asemenea valori pe care ne bazăm. Respectăm cu strictete valorile noastre in desfasurarea activitatii specifice profesiei si in modul de abordare a solicitarilor de natură juridica.

In principal, activitatea noastra se realizeaza prin consultatii cu caracter juridic. Totodata, asiguram asistenta sau reprezentare in fata instantelor judecatoresti sau a altor organe de jurisdictie.

In exercitarea profesiei, in calitate de avocati suntem independenti si ne supune numai legii, statutului profesiei și codului deontologic.

Promovam și aparam drepturile, libertatile si interesele legitime ale omului.

In mod natural avem o formare juridica generala dar complexitatea aspectelor de drept este tot mai mare. Aceasta complexitate este generata de evolutia societatii. Solutia a fost specializarea pe diferite ramuri de drept (drept comercial, drept civil, drept penal, drept fiscal etc) precum și pe categorii de activități:
  • activități de consultanta in cadrul carora echipa noastra acorda consultatii cu caracter juridic
  • activitati de asistenta sau reprezentare a persoanelor fizice sau juridice in fata instantelor judecatoresti

Societati cu care colaboram:

cziriac
morari-si-asociatii
imperia-star-bzn